Koji se tiče prsta reforme sustava za Fundus kamera

Koji se tiče prsta reforme sustava za Fundus kamera
Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

Da li ćeš veleprodaja medicinske, kirurške oftalmološke digitalni reforme sustava za fundus kamera se u Kini od jednog od vodećih digitalnih reforme sustava za fundus kamera za oftalmologiju proizvođača i dobavljača? Dobrodošli u Provjeri cijenu kod nas.

Digitalna konverzija za Fundus kameraKarakteristike i funkcije nadogradnje

1. optika pretvorbe leća:


Tje srž tehnologija naše nadogradnje je: prikaz optika pretvorbe objektiv koji Povezivanje sa koji se tiče prsta kamera bi trebao biti točne veličine kao prikaz fidjelatnosti. , Bez kromatske aberacijevisoke definicije obrada slike obrada.

We dizajniran 6 kompleta više komada Gauss tip optika pretvorbe objektiv (sada upgradet za 8 kompleta), u kombinaciji sa 10 milijuna piksela koji se tiče prsta kamera, pruža sve prednosti savršen Fundus Imaging s dodatkom simultano vizualizacije i trenutna dostupnost slika na snimanje.


2. metoda i svrha nadogradnje

Da bi se digitalni, samo priložiti karticu pretvorbe optika originalni Fundus kamera, nijedan mijenjanje ili promjena. Filmska kamera ostaje u uporabi. Nakon ažurirati, visoke definicije kromatski imagings su dostupni izravno putem originalne eyepieces, kvaliteta imagings je uhvaćen gore sa ili čak premašio up-to-date spremnih za koji se tiče prsta sredstva kamera.


3. obrada slike objedinjavanja funkcije


Koji se tiče prsta obrada slike sistem integrirati neobrubljen dajtes vrhunsku kvalitetu slike, dijagnostički svestranost i sposobnost to ažurirati na buduće tehnologije. Više slika sloja, spajanja i grafike funkcija dati korisniku širi raspon dijagnostičkih alata.

4. Datebase depozita i upravljanje sustavom


a. uspostaviti bazu podataka za pacijenta, takva dijagnoza, statistika integracije, vrsta upravljanja, voditi stalno evidenciju.

b. koji se tiče prsta Paten karticu za bolesnika, jednostavno izvješće.

c. baze podataka za pacijenta, inteligentnog pretraživanja za slike.

d. informacije pisača, sigurnosna kopija, bilježiti CD.

e. Video snimanje, depozit, ponovno igrati

f. obrada slike obrada, uvećanje, pisač.

5. imaging napreduje:

a. odličan digitalna slika obrada sustav pruža cilj dijagnosticirati za kliniku.

b. slika neograničen manify funkcija, napraviti najbolji bolesti provjera moguće.

c. sliku usporedba rame uz rame, između različitih bolesnika ili različitih razdoblja za jednog pacijenta.

d. mrežnice slika mjerenja, izračunali su dostupni; svjetlina i kontrast su ajustable; sekundarne patološke promjene oznaka na raspolaganju.

e. obrada slike, video prijenos između snimanja soba, Laser soba i soba sinkronizirano.

f. lako ispisati i održavati trajan zapis i proslijediti na klinici za oftalmologiju.

-Visina: 150%; fonta - veličina: 16px; mso Sljubljivanje fontova: 1px; "> odličan Digitalna obrada slike sistem pruža cilj dijagnosticirati za kliniku.

Upit