Radna površina Fundus kamera

Radna površina Fundus kamera
Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

Da li ćeš veleprodaja medicinske, kirurške oftalmološke radna površina fundus kamera se u Kini od jednog od vodećih radna površina fundus kamera za oftalmologiju proizvođača i dobavljača? Dobrodošli u Provjeri cijenu kod nas.

TNF-505 sobe salata mydriatic digitalna fundus kamera integrira funkcije salata mydriatic i sobe salata mydriatic fundus fotografije. Na taj način mogu lako udovoljiti zahtjevima dnevne ambulantne usluge za oftalmologiju, a također će biti moćan alat za fundus projekciju efikasan i kvalitetan fundus slika rješenje. Opsežan fundus slika pruža visoku ekonomičnost. Vrh piksela, SLR sustava i odličan optički sustav, su veće prednosti TNF505 fundus kamera od drugih marki.


Vanjski SLR sustava, osigurati korisnik sa lahak pristup visoke rezolucije fotografija.

Vanjske SLR sustavom, ne samo živih boja i bogate detaljima, ali ga čini lako za nadogradnju.Vrh piksela nudi fantastičan doživljaj s detaljima.

Pruža 18 megapiksela slike i odličan očni obrada slike sistem. Na taj način, fotografija će ostati na kraju jasno nakon djelomičnog povećanja, koja je vitalna za dijagnosticiranje minimalne lezije.Integracija salata mydriatic i sobe salata mydriatic fundus fotografije


Integracija salata mydriatic i sobe salata mydriatic fundus fotografije, potpuno zadovoljava potrebe profesionalnih fundus pregleda i fundus probira.


Jednostavno sučelje i jednostavno rukovanje.

Jednostavan izgled, bogata obrada slike pomazu sustav i fokus sustav s dva pomoćna točkice, čine operacije lako dostupna čak i zelene ruke koji nikada ne koriste fundus kamera.Niske svjetiljke pucanje način

Kada odaberete pucanje način na niske svjetiljke, svijetle i jasno fundus slika još uvijek može biti stečena. Istovremeno, pacijent's udobnost može biti zajamčena u veliki way.


Upit