Oftalmološka optika ima veliki potencijal

Tržište optičkog optičkog instrumenta može se segmentirati na temelju vrste kirurških uređaja, dijagnostičkih uređaja i njege vida. Segment kirurških uređaja može se svrstati u uređaje za kirurgiju katarakta, uređaje za refrakcijske kirurške operacije, uređaje za kirurgiju glaukoma i periferne uređaje za vitroeretinalnu kirurgiju. Segment dijagnostičkih uređaja može se svrstati u tonometar, raspršene svjetiljke, fundus kamere, autorefraktometri, keratometri, optički koherentni tomografski sustavi (OCT), gonioskopi, oftalmološka eheografija, fluoresceinska angiografija, perimetri, pakaometri, specularni mikroskopi, topografi rožnice i drugi. Segment za njegu vida može se svrstati u leće i kontaktne leće. Tržište refrakcijskih kirurških operacija može se dalje podijeliti u excimer laser, YAG laser, femtosekundni laser i mikrokeratome. Tržišno izvješće o oftalmološkom optiku i instrumentima može se dalje razvrstati u četiri geografije, naime Sjeverna Amerika, Europa, Azija-Pacifik i Ostatak svijeta.

Tržište oftalmološke optike i instrumenta ima ogroman potencijal zbog tehnološke inovacije i kontinuiranog porasta gerijatrijske populacije. Nadalje, kao glavni razlozi za rast oftalmološke optike i tržišta instrumenta, smatraju se i sve veća svijest među pacijentima za učinkovite dijagnostičke platforme, poboljšanu infrastrukturu zdravstvene zaštite i povećanje penetracije minimalno invazivnih operacija. Tržište također potiče starenje stanovništva koje je skloni poremećajima oka i dalje se očekuje da će potaknuti rast ovog tržišta. Međutim, visoki troškovi, usporavanje gospodarstva i problemi s pravilima nadoknađivanja neki od razloga za koje se očekuje da ometaju rast oftalmoloških optičkih instrumenata na tržištu.

Zemljopisno, Sjeverna Amerika predstavlja najveći udio oftalmoloških optičkih i instrumenata tržišta slijedi europska regija. Dominantnost tih regija na ovom tržištu je vidljiva zbog tehnološkog napretka i prisutnosti dobro obučenih oftalmologa. Nadalje, povećana svjesnost populacije pacijenata, poboljšana zdravstvena infrastruktura i povećana prevalencija kataraktnih operacija su drugi razlozi zbog kojih se očekuje da će tržište pokazati zdravi rast. Međutim, u bliskoj budućnosti očekuje se da će američko tržište odbiti tržišni udjel zbog tržišne zrelosti. Očekuje se kako će Azija-Pacifik pokazati zdravi rast u bliskoj budućnosti uslijed poboljšanja zdravstvene infrastrukture u regijama Indije, Kine, Japana, Singapura i Vijetnama. Osim toga, starenje stanovništva koje je sklonije oftalmičkim poremećajima i povećanje raspoloživog dohotka u azijskoj regiji također se identificira kao još jedan glavni pokretač koji povećava potražnju oftalmološke optike i instrumenta na ovom području.


Šangaj New Eyes Medical Inc je sveobuhvatna korporacija koja integrira više sektora kao što su medicinsko ulaganje, upravljanje, razvoj digitalnih oftalmoloških proizvoda, proizvodnja i generalni agent diljem Kine od američkih TTI Digital High Definition Products. Vještine koje je razvio Neweyes, Fundus Camera ; Optometrijska oprema ; Oftalmološki mikroskop ; Slit Lamp , osvojili su autorska prava narodne republike Kine.

Više informacija o kirurškom mikroskopu : http://www.eyesmed.com/fundus-camera/