2016 AAO sastanka, ChicagoŠtand broj: 250-251


WelcometovisitShanghaiNewEyesintheupcoming2016AAOMeeting! Ourlatestophthalmicportableequipment:portabledigitalslitlamp, portablefunduscameraandotherproducts, willbeondisplayforyourexperienceandguidance!

Američke akademije za oftalmologiju (AAO) osnovana je 1980., sada ima više od 7 000 članova. Kao svijeti #39; s najveći i najopsežniju znanstvene konferencije na oftalmologiju, AAO pokriva sva pitanja oftalmologije i specijalistima. To je najbolje mjesto da biste saznali na licu mjesta obrazovanja sa vršnjacima diljem svijeta. AAO izložba je također svijeti #39; s najbolja platforma za prikaz međunarodnih Oftalmologija povezanih medicinskih proizvoda i opreme, pronaći kupce, za razvoj novih tržišta i za promicanje međunarodne javnosti.

Glavne teme konferencije: katarakte, rožnice i vanjske bolesti, glaukom, intraokularne upale, uveitisa, Oftalmologija, Oftalmologija, Oftalmologija, Oftalmologija, Oftalmologija, strabizma kirurgija, retinalne bolesti, staklastog bolesti, vizualni rehabilitacija i tako dalje.


Na zaslonu
Prihvat Fundus kamera


HD slike i stabilne performanse

Nonmydriatic i širok pogled

Jednostavno rukovanje i prenosiv nositi

Servis velikih podataka i različitih načina za čitanje

Metak i spasiti, realnom vremenu prijenosa fundus fotografija putem Wi-FI
Prijenosni digitalni procjepnu svjetiljku

Povisok definicija andStable slika

10 puta povećano i Real-time prikaz visoke rezolucije slike, za preciznije detaljne prosudbe


Potpuno novi optički shemama velikog vidnog polja

Profesionalni optički dizajn za prednji fotografija pruža čist i jasan pogled.


Jednostavno rukovanje i izvrsna prenosivost

Elegantan izgled sa ergonomija i Humanized aplikacija, nudi više praktičan i snažan proizvod. Jedan gumb, HD prednja slika je zarobljen.


Nezavisna istraživanja i razvoja adapterom serije po novim očima