Povećana za 400-fold u 10 godina, kakve šanse novim očima uhvatili?2015 godine, prihodi od 164 milijuna yuana, neto profit od više od 40 milijuna juana, kao novi OTC tržištu tvrtka, novim očima poslovnih performansi nije manje vrijedna od neke tvrtke A-podijeliš. I deset godina, kada je kompanija osnovana u NP Sveučilišta znanosti Tongji University, godišnji prihod je samo 37 milijuna.

Počeo od digitalnih rješenja oftalmoloških opreme, niz OFTALMOLOŠKA oprema su u izložbeni prostor novim očima. Osnivač i predsjednik gospodin Tang Delin rekao grupi istraživanja počeo je tvrtka sa digitalna fundus kamera.

Više od deset godina, kada digitalni fotoaparati su utječe na tradicionalni filmski marketing, postalo je teško za oftalmološke bolnice pružiti filmova za bolesnika. Svjedoci, kao equipmentmaintenanceworker u oftalmološke bolnice, misao se obratio gospodin Tang: stvaranje digitalnih rješenja za tradicionalne filmu fundus kamera. Uspješnu transformaciju fundus kamera iz nedigitalne signala u digitalni signal, ne samo napravio skupe opreme nastaviti raditi, ali je donio prihode od 20000 RMB za Mr.Tang. Uvid poslovne prilike, Mr.Tang dao otkaz i pokrenuo vlastiti posao.Gospodin Tang: "ove opreme htjeli biti eliminiran iz bolnice koji bi potrošio 500 tisuća na digitalni strojevi. Ali treba nam ony 80 tisuća da bi strojevi koji se tiče prsta. Na taj način veliki dio troškova se spremaju i mi može držati strojevima teze. A također će spasiti puno vremena za liječnike jer više film treba ispisati."Prije 2015, fundus kamera u bolnicama su vrsta filma, 1200 jedinica u Kini i 10000 jedinica u cijelom svijetu. Sada, na tržištu digitalne fundus kamere razvijen je potpuno.

Trenutno, nove oči se suprotstavlja novi problem: što dalje? Gospodin Tang cilj drugi oftalmološki stroj — — procjepnu svjetiljku. Procjepnu svjetiljku je potrebna oprema za oftalmološki pregled. Prije nego stignemo digitalni, su 12000 jedinica u Kini i 50000 jedinica u cijelom svijetu. Ako digitalni transformacije po cijeni od 30 tisuća yuana za svaku jedinicu, veličina tržišta je 1,5 milijardi juana.


Što se događa nakon stare oftalmološke strojeva pretvoreni? Video-snimku sustav za kirurški mikroskop, snima cijelu operaciju, koja pruža savršeno rješenje za medicinske sukoba. Surađuje s Zeiss, kad Zeiss prodaje kirurških mikroskopa, video-snimku sustav novim očima će se kupiti zajedno. Video-snimku sustav može ne samo se tvoj glas, ali i u ortopediji, neurokirurgije i drugim odjelima. To je veliko tržište i puno više koji se natječe cijena od sustava u inozemstvo.