Priprema naočale prije nego što je OPTOMETRIJSKA OPTOMETRIJSKA opreme najčešće koriste u procesu

Prije nego što

Prije pripreme u čaše OPTOMETRIJSKA je potrebno za program. U međuvremenu, OPTOMETRIJSKA točne, drugih iskustava osim profesionalne optometrista, OPTOMETRIJSKA opreme je dobro ili loše, također su odigrale odlučujuću ulogu.


OPTOMETRIJSKA opreme sada mnogo, najčešće korištene su sljedeće klase, da te upoznam jedan. Tako da svatko može razumjeti, ali i svima u vrijeme pripreme naočale okviri, olakšavaju razlikovati profesionalni OPTOMETRIJSKA jedinice ili ne.


1 vid, svjetlo okvir tablice: instrument za testiranje vidni oštrine.

2, provjerite disk: čine OPTOMETRIJSKA ispitivanja; test-koristi za otkrivanje oko dioptrije, hodanje pokušati promatrati i kao neutralizacije test standarde.

3, u blizini vidne oštrine grafikona: koristi se za otkrivanje u blizini; i lightbox-vrsta vid ondifferential dijagnozu refrakcijske stanje.

4, fokusirajući se na svjetiljku: koristi se za oči, kao pomoćna rasvjeta; Također se koristi kao promatranje refleksi svjetla svjetla i projekcija izvora svjetlosti pomoću rožnice refleks točke.

5, vladara: mjerenje interpupillary udaljenost; služi i kao naočale okviri s lećama veličina mjernih alata.

6, audicija: za lom test, probati hodati nosi domaćin objektiv alata koji se koriste u procesu;

7 i provjera sjena ogledalo: i zove mrežnice ogledalo; oprema ima dvije vrste, a za točke kao svjetlo projekcija (iz točke kao potvrdni sjena ogledalo); je za bend svjetlo projekcija tipa (iz benda ček sjena ogledalo), provjeri sjena ogledalo oblika za rod poput; Professional naočale OPTOMETRIJSKA soba mora ima koji, dok OPTOMETRIJSKA osoblje mora savladati ovaj opremom operacija vještine.